Älskade juni!

Tänker att det redan är juni och det går som en stöt genom min kropp, hur snabbt det äntligen blivit sommar. Tänker på hur man går där och tycker snön aldrig ska ta slut och sedan så blir det blommor överallt och man bara njuter! Det är sommar, det är juni. Älskade fina juni!

Jag älskar sommaren, det är absolut min årstid. Den årstiden jag drömmer om resterande del av året och som jag riktigt suger in i mig själv. Himlen färgas i ljusblått och blommorna träder fram, man andas, man ler och man hälsar på alla man ser. Leendet träder fram, känslorna och livet. Man mår bra, så himlans fantastiskt bra!

Jag lever här och nu, jag lever i livet. Idag är jag tacksam för att det äntligen är sommar! Hej fina juni!

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

14 thoughts on “Älskade juni!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: