Dark Mode Off / On
Högkänslighet

Älskade juni!

Tänker att det redan är juni och det går som en stöt genom min kropp, hur snabbt det äntligen blivit sommar. Tänker på hur man går där och tycker snön aldrig ska ta slut och sedan så blir det blommor överallt och man bara njuter! Det är sommar, det är juni. Älskade fina juni!

Jag älskar sommaren, det är absolut min årstid. Den årstiden jag drömmer om resterande del av året och som jag riktigt suger in i mig själv. Himlen färgas i ljusblått och blommorna träder fram, man andas, man ler och man hälsar på alla man ser. Leendet träder fram, känslorna och livet. Man mår bra, så himlans fantastiskt bra!

Jag lever här och nu, jag lever i livet. Idag är jag tacksam för att det äntligen är sommar! Hej fina juni!

14 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: