Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Jag väntar på…

Just nu på denna bänkdiskmaskin jag beställt från ELON. Min trotjänare sedan tio år gav ju upp för ett år sedan, jag avskyr att handdiska så det här känns bra. Den kommer att bli så uppskattad här hemma. Jag ser det som en investering, håller den här lika länge som den gamla har jag många år med denna framöver! Det var 2-5 arbetsdagars väntan men det är väl okej. Det betyder att nästa vecka någon gång slipper jag handdiska annat än kastruller och sånt! Fattar ni så skönt det ska bli?

46 Comments

 1. Förstår dig 😉 skulle inte vilja vara utan våran diskmaskin .. 😉
  Skönt för dig 🙂

  Sv: Jag är opererad för gallsten och fick också en allvarlig pankreatit i samband med min gallsten, så det är mina överlevnadsärr … 🙂
  Låg inne länge och var svårt sjuk.

 2. vi skaffade ju en stor disk maskin när vi flyttade in här haft den sen i nov nu o du kan tänka dej min frihet på 5 personer o inte haft nån diskm på 17 år nästan nu överlycklig sån känsla för att inte tala om tden man spara på skitgörat

 3. Åh jag önskar också att jag hade en diskmaskin…vår gick sönder för ett år sedan och sedan har vi funderat fram och tillbaka och kommit fram till att vi vill lägga pengarna på annat. Men vissa dagar är det verkligen riktigt hemskt att stå och handdiska!!

  1. Förstår det, jag kände att jag inte orkar vara utan längre. Ofta är vi tre personer som äter här och så massa glad eller gäster, stod inte ut till sist :-p

 4. I feel your pain!
  När vår diskmaskin pajade fick vi vänta flera veckor på den nya. Hemskt! Fast vi bara är två så genererar vi disk för en jättefamilj. Underbart med diskmaskin då!
  Jag gillar skarpt dina ”innan du kommenterar”-punkter. Får jag låna dem? Har funderat så länge på hur jag ska formulera för att folk inte ska skriva en kommentar på min blogg för att svara på en kommentar jag har skrivit på deras blogg. Det blir ju liksom jättekonstigt att läsa sådana kommentarer.

 5. Så skönt! Har blivit bortskämd med diskmaskin de senaste månaderna när jag bott hos föräldrarna, men snart är jag tillbaka i min lägenhet och diskar för hand igen.
  sv: Vad kul att din bror pluggat i Jönköping! Jag trivs också så bra i den staden.

 6. Jag förstår inte hur man stod ut förr i tiden när man alltid diskade för hand. Något annat alternativ fanns inte. Oftast sparade man disken så man fick stå en timme och diska. Jag måste nog utse diskmaskinen till världens bästa uppfinning 😉 Så skönt att slippa..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: