Dark Mode Off / On
Hemma hos mig Kläder

Rensat förrådet.

Var ner i mitt förråd nu på kvällen och satte igång och storrensa. Har tagit högar för spara, slänga och sälja. Lagt ut dessa ovan samt bilden under. Lite retroleksaker alltså, sen barnkläder från Rabdido och Meandi som sonen växt ur för längesen på Tradera. Vill ni lägga bud så hittar ni mig genom —>klicka<— är ju jättekul om man får lite pengar. Känner väl liksom att det är dags för mig att sälja och göra plats där i förrådet. Med mer plats där skulle det kännas lite roligare att gå ner dit. Sen är det väl också så att jag inte direkt tackar ner till lite extra sparpengar så här till semestern.

4 Comments

  1. Ååh vad jag skulle behöva göra en storrensning i förrådet också, jag har en tendens att bli fast i allting och bli sentimental för minsta lilla grej som ska kastas x) Behöver nog ha med mig någon som tar tag i att kasta det åt mig istället för att fråga innan haha.

    1. Åh förstår dig, har också sparat mer eller mindre allt av sentimentala skäl. Men det går liksom inte längre, försöker tänka att det är bättre att lämna bort och spara det absolut finaste.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: