Dark Mode Off / On
Hemma hos mig Loppis & second hand Städa

Fredagar är som ett kärleksbrev.

Jag blir alltid lite extra glad på fredagar, det känns i kroppen. Är det för att det är helg? Kanske, det är något fint med fredagar som ger den där extra känslan av energi.

William kom nyss hem för att hämta sitt bankkort för att kunna dra ner på Å-festen med sin kompis. Själv fortsätter jag med att städa och tvätta. Disken har plockats ur diskmaskinen, alltså fattar ni den befriande känslan även en vecka efter att diskmaskinen flyttat in? Det är kärlek rakt igenom!


Jag har renbäddat Williams säng, och jag funderar på om jag ska ge mig på att rensa i köket? Jag har saker som ligger där och tar plats, som kanske skulle behöva flytta lite på sig? Alltså till ett annat hem, är det inte lika kul sånt där när man börjar sälja saker? Det är som att man blir lite smått besatt och börja sälja mer och mer. Men så får man ju något för grejerna. Pengar som man inte hade men som kan investeras i något annat.

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: