William och hans kompis är inte hemma ännu. Jag hade en tanke att jag skulle sova en kort stund. Den extremt korta stunden jag hade i huvudet resulterade i två timmar.

Alltså ibland är det livsfarligt att lägga sig på soffan och bara blunda. Jag drömde att jag sagt upp min lägenhet. Det är en återkommande mardröm för mig. Att jag sagt upp lägenheten alltså, det är ganska märkligt att jag drömmer den saken. Jag har bott här i snart 11 år och trivs väldigt bra här. Att säga upp lägenheten skulle verkligen endast vara för jag köpt min bostad annars blir jag kvar här. Men det är ganska spännande att i drömmarna tycks jag säga upp mig och varje gång har jag sån panik och förstår inte vad jag gjort.

Har ni någon sån återkommande dröm? 

2 kommentarer

  1. men det är bra att du sover de säger att kroppen behöver det då

    skönt då får du lite egentid ändå de är hemma är ändå skönt

    önskar en fin lördag vännen o hoppas på sol

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa