Glass och snacks.

Då kom killarna hit nu då. De sitter i vardagsrummet och ska äta snacks och godis. Nyss bjöd jag på glass, jag har lämnat vardagsrummet så de får vara ifred. Får väl se vad jag ska göra? Kanske börja kolla någon ny serie eller liknade?

William hade köpt en t-shirt på CUBUS som hade öppningserbjudande. Riktigt fin var den så det var ju roligt. Blev kanske lite förvånad att William handlat kläder, tror aldrig han handlat ett plagg själv förut. Han har starka åsikter om vad han ska ha på sig men han går sällan ner och shoppar ensam.

Får se hur mycket sömn man får inatt då, vet ju att när folk sover över är det en hel del prat. Jag minns det från när jag själv var barn och ungdom. Samtidigt var det väldigt roligt när någon sov över när man var liten.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Glass och snacks.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: