Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Städa

Städa, tvätta och diska – Det är fredag.

Få var det alltså fredag och min klassiska städdag. Det kan bero på att fredagar varit min ”lediga-dag” under flera år nu och således blivit den dagen när jag velat göra fint hemma. Jag städar visserligen fler dagar i veckan också, men fredagar blir det lite extra och finare så att man känner mig hemma och kan njuta av den härliga helgen.

Idag ska Williams kompis sova över som jag skrev igår. Så fort jag duschat nu ska jag bege mig mot Maxi och handla lite och sedan blir det väl ganska lugnt antar jag.

Vad gör ni idag? Ska ni göra något speciellt?

8 Comments

 1. Grejar och städar också helst på fredagar. Det är något fridfullt med den dagen haha. Lycka till med städningen 🙂

 2. Muggarna är så himla fina, tänker på Dig då jag ser dem nånstans 🙂

  Elin ska sova över på biblioteket ikväll, dem gjorde så förra året oxå 🙂
  Elin har gått ”Mediaklubb/bokklubb” under skolåret å då har de avslutning med att sova över på biblioteket. Det har pratas om pizza till middag å massor av godis å filmkväll.

  1. Visst är de fina muggarna :). Så roligt också att du tänker på mig när du ser dem 😀 <3
   Tycker jag kändes jättefint verkligen <3.

   Åh så spännande det där låter :D. Måste ju vara jättekul för henne 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.