Städa, tvätta och diska – Det är fredag.

Få var det alltså fredag och min klassiska städdag. Det kan bero på att fredagar varit min “lediga-dag” under flera år nu och således blivit den dagen när jag velat göra fint hemma. Jag städar visserligen fler dagar i veckan också, men fredagar blir det lite extra och finare så att man känner mig hemma och kan njuta av den härliga helgen.

Idag ska Williams kompis sova över som jag skrev igår. Så fort jag duschat nu ska jag bege mig mot Maxi och handla lite och sedan blir det väl ganska lugnt antar jag.

Vad gör ni idag? Ska ni göra något speciellt?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “Städa, tvätta och diska – Det är fredag.

 • 9 juni, 2017 at 11:42
  Permalink

  Grejar och städar också helst på fredagar. Det är något fridfullt med den dagen haha. Lycka till med städningen 🙂

  Reply
  • 9 juni, 2017 at 15:40
   Permalink

   Så skönt att ha en sån dag :D. Sen fredagar också så man verkligen blir av med allt inför helgen 🙂

   Reply
  • 9 juni, 2017 at 15:52
   Permalink

   Absolut :). Det är skönt med såna dagar :). Tack detsamma 🙂

   Reply
 • 9 juni, 2017 at 16:18
  Permalink

  Muggarna är så himla fina, tänker på Dig då jag ser dem nånstans 🙂

  Elin ska sova över på biblioteket ikväll, dem gjorde så förra året oxå 🙂
  Elin har gått “Mediaklubb/bokklubb” under skolåret å då har de avslutning med att sova över på biblioteket. Det har pratas om pizza till middag å massor av godis å filmkväll.
  åsa i åsele recently posted..Torsdag och socialt umgänge

  Reply
  • 9 juni, 2017 at 16:35
   Permalink

   Visst är de fina muggarna :). Så roligt också att du tänker på mig när du ser dem 😀 <3
   Tycker jag kändes jättefint verkligen <3.

   Åh så spännande det där låter :D. Måste ju vara jättekul för henne 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: