Dark Mode Off / On
Tv-serier, film & musik

Anne with an E

 

I måndags började jag se den här serien. Anne with an I, det handlar alltså om Anne på Grönkulla och är en ny version från 2017. Jag såg en när jag var liten som är ifrån 80-talet också och har läst böckerna. Kom dock ihåg när jag såg serien vissa delar från böckerna men det mesta är glömt.

Jag gillade serien, nog för att hon är väldigt energisk och dramatisk men jag upplever den som rätt mysig och fin. Det finns något tragisk bakom hela historien, en liten tjej som aldrig haft en fast punkt som istället drömmer sig bort till något annat. Sen får hon hamna på Grönkulla där hon vad jag känner för första gången blir riktigt älskad.

Har ni sett den här versionen? Eller den äldre? Har ni läst böckerna? Vad tycker ni?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: