https://www.youtube.com/watch?v=PJTonrzXTJs

Ni vet såna där serier som när man börjar titta på dem så kan man inte sluta? Precis så var det för mig när jag började titta på The handmaids tale. Den är så skrämmande, så aktuell och så fruktansvärd på samma gång. Om bara några dagar går sista avsnittet på säsong ett och jag förstår egentligen inte hur jag ska kunna vänta tills nästa år på säsong 2.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: