Dark Mode Off / On
Semesterresor

Seriemaraton och fixa med husvagnen.

Det roligaste som skett idag är lite seriemaraton men även att jag fixat i husvagnen. Vi grejade med lite saker då den behöver besiktas innan vi drar på semester i sommar. Som jag längtar, jag gillar verkligen det där med att campa. Det trodde jag inte men det gör jag verkligen.

Sen har jag äntligen börjat att kolla på Orange is the new black igen, jag och Björn följde den förut tills säsong 4 sen vill han pausa. Nu när säsong 5 kommit ut ville inte jag det längre så nu tittar jag ensam. Eller ja med William, så tänkte börja plöja säsong 5 imorgon. Lär ju ta några dagar men ändå, perfekt sysselsättning kvällstid.

Eftersom jag roat mig med serier istället har det inte blivit så mycket bloggande istället. Jag har väl låtit mig vänta lite kring livet istället. Nu är det ju nära sommarlov och alltid också. Tänk att William slutar sexan på torsdag. Jag förstår inte det där, sexan! I höst börjar han alltså sjuan och kommer också vara tonåring. Livet går för fort, alldeles för fort måste jag säga. Jag funderar kring hur min egen mamma känt det när vi börjat högstadiet alla hennes barn. Det känns stort, högstadiet är sån där milstolpe. Något nytt och föränderligt man börjar bli stor då. Gör sig redo för vuxenlivet med små steg framåt.

10 Comments

  1. ja just då är william o ebba samma åratal slutar oxå sexan på fredag =)
    de har blivit så stora på en gång högstadie nästa gång

    fin morgondag vännen kramar

  2. Åh vad härligt med seriemaraton.. älskar att följa bra serie.. dessvärre har jag kollat färdigt på alla vilket är lite synd :p

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: