Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Evenemang & fester

Helgen.


Jag drack öl i lördags. Det var riktigt gott, var Å-festen i stan så vi (jag, Björn och Björns pappa) gick ner till bryggeriet och provade olika sorters öl. 


Jag och Björn stannade på stan en stund efteråt. Jag mådde skit igår då, alltså delas huvudvärk men sen tål inte min mage öl. Hade sån galen IBS-värk igår och magen slog bakut. Jag vet ju om det här sedan innan. Det är delvis därför jag mer eller mindre slutat dricka alkohol. Magen dagen efter, den är så uppspänd och gör så ont. Att må illa är ju inte så kul det heller, men sånt klarar man ju. Men magen fy sjutton. 

Idag är det roligaste som sker att jag posta lite paket och titta på serier. Vad ska ni göra idag? 

10 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.