Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tonårsbarn

Kokpunkten – Västerås.

Vi befinner oss på Kokpunkten i Västerås. Williams dröm har just besannats. Jag badar inte fick lyckligtvis besök en vecka tidigare av miss röd. Är galet varmt här med kläderna på, trots att jag sitter i linne.

Vi är nöjda i alla fall. Hittills kan jag rekommendera ett besök här, William har med sig en klasskompis så han leker för fullt.

22 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.