Dark Mode Off / On
Tonårsbarn

Kokpunkten – Västerås.

Vi befinner oss på Kokpunkten i Västerås. Williams dröm har just besannats. Jag badar inte fick lyckligtvis besök en vecka tidigare av miss röd. Är galet varmt här med kläderna på, trots att jag sitter i linne.

Vi är nöjda i alla fall. Hittills kan jag rekommendera ett besök här, William har med sig en klasskompis så han leker för fullt.

22 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: