Igår så plockade vi blåbär som ni såg i förra inlägget. William gjorde en blåbärspaj av dessa och jag slängde mer grädde och hallon i mixern så vi fick hallongrädde till. Så gott! Kan rekommenderas!

Vi la oss i soffan och kikade på Maze Runner (andra filmen) och åt lite paj. Sen var väl den fina sommarkvällen över. Jag ligger fortfarande i sängen, tar det lugnt nu så här två dagar innan allvaret med jobb kommer tillbaka.

Vet inte vad den här dagen kommer erbjuda. Har ni något planerat?

Relaterade etiketter:

14 kommentarer

  1. Blåbärspaj är ju så himla gott! Och hallongrädde lät ju topp till. Tycker grädden blir så mycket fräschare med lite bär som smaksättning. Lingongrädde är också en hit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa