Idag är jag officiellt fri som en fågel från Borlänge kommun. Min sista dag som anställd där var alltså idag, för på måndag börjar jag som anställd i Falu kommun istället. Räknat ut att det kommer ta mig cirkus en kvart att cykla till jobbet varje dag och ja samma tid hem. Jag har pendlat med buss tidigare och då var restiden över en timme. Det känns som det här kommer kännas mycket bättre. Räknade ut att jag kommer kunna gå upp 6:30 på morgonen istället för 5:30 som tidigare. Fördelar verkligen, något mer kan man inte säga.

Idag har jag varit ner på stan och Falu Kommun för att hämta ut en tagg för att ta mig in och ut från jobbet. Efteråt gick jag mot Falu vårdcentral för att spendera mindre än fem minuter på att ta blodprov som skulle kolla mina värden igen efter förra gången. Det ska alltså ses om det ser bättre ut nu med sköldkörteln eller ja om det hänt något. Den som lever får se som man brukar säga. Svar får jag på måndag och min första arbetsdag.

Det har varit ett riktigt sommarväder idag. Jag och William begav oss ut i skogen och plockade lite blåbär. Han ska nämligen baka en blåbärspaj. Det har varit en helt okej dag idag. Hoppas hela helgen fortsätter på samma vis.

24 kommentarer

    1. Ja verkligen :D. Har varit jättedåligt med bär i år :/. Finns hjortron men det är nog det enda som växer i mängder i år för annat tycks inte alls varit gynnande :/

  1. ääälskar detta väder
    ja men va skönt med kortae sträcka det gör ju rätt mycket ja fick längre då vi flyttade tyvärr o sen senare i höst flyttar vår lokal då blir det en bit till så..
    kram kram

  2. Åh vad skönt det är att slippa pendla! En timme på morgonen är ju som tre vanliga ?? hoppas du ska trivas på nya jobbet och att det går bra med sköldkörteln!

  3. Så skönt att nya jobbet ligger så mycket närmare, gör mycket med kortare resväg till och från jobbet!☺ Mums för blåbärspaj!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa