Tänkte försöka mig på att göra en lista på vardagarna då jag jobbar. På så vis får man lite liv i bloggen även de dagar när jag jobbar. Eftersom jag är ledig på fredagar så gör jag listan fyra dagar i veckan så det blir lite roligt att läsa. På så vis så känner jag ändå att det blir liv här i bloggen, även om jag skulle vara trött i starten med nytt jobb och allt.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: