Vi gick mot Björn nyss. Eller William åkte skateboard och jag gick. Som jag älskade detta barn, att han funnits hos mig i snart tretton år. Tänker på tiden att om några år han flyttar hemifrån. Hur ska livet bli när han blir vuxen? Jag älskar så att vara mamma och just hans mamma. Den gåvan som är så stark, starkare än ord. Jag älskar så det gör ont i hjärtat. Han är mitt liv, min luft och mitt allt.

19 kommentarer

  1. såg när han åkte på insta så duktig
    ja du det är ett lån undrar hur de komer kännas sen om man är beredd att låta dem leva sitt liv =) vill inte tänka i bland ha ha gud

    1. Ja han tränar massor just nu sen köpet för några veckor sedan :D. Visst är det så <3, man blir alldeles skrämd av saken samtidigt som man måste låta barnen bli fria 🙂

  2. Så fint du skriver om din son. Är övertygad om att han känner detsamma så även om han flyttar så kommer han alltid behöva sin mamma. Det växer man nog aldrig ifrån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: