Dark Mode Off / On
Läraryrket

Sista dagen innan nytt arbete, och en smoothie i min hand.

Så var det söndag och sista dagen innan jag börjar på min nya arbetsplats. Vilket tjat tänker ni, men jag är så nervös så det är därför. Eller nervös kanske är fel valt ord? Osäker, orolig, förväntansfull, spänningslysten, vågad och förvirrad. Någonstans tror jag alla känner så inför något nytt, man vet ju inte vad som väntas i det nya och outforskade.

Det där med outforskade är vi nog mer eller mindre lagda för tänker jag. Vissa av oss vill utforska varje liten sten och partikel i världen. Andra av oss kanske lite smått här och var och så finns det dem som aldrig vill utforska något utan gillar det säkra i vad vi har och vad man kommer att få.

Jag tror nog jag är den där i mitten, jag gillar att prova nya saker men har också galet lätt för att bli bekväm med det jag har. Varför är det så kan man ju undra? Att vissa av oss föds med mer instinkter till att våga än andra? För den sakens skulle så är det ju inget fel med att vara den man är så länge man är nöjd med saken.

Idag gjorde jag mig en riktigt god smoothie. Med proteinpulver av smaken vanilj, några hallon och mandelmjölk. Den blev så galet fluffig och god, smakade som grädde men på ett mer gott vis. Kan rekommendera denna, jag älskar verkligen min blender jag köpte när SIBA stängde i våras.

10 Comments

  1. Jag har nog varit bekväm och nöjd i det jag haft och känt att det ”duger” men nu inse jag att jag är värd att få jobba med något annat, så nu vågar jag satsa, men pirriga och blandade känslor såklart

    1. Åh förstår dig precis :). Det ska bli spännande att se hur det känns för mig imorgon. Jag hoppas så att allt ska kännas bra för min del :). Hoppas det blir bra för dig med 😀

  2. Såklart att det är mycket känslor! Det är ju förhoppningar, nyfikenhet och då blir en ju lite nervös såklart! Men det kommer bli toppen, jag håller tummarna 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: