Dricka vin och vänta på vänner.

Sitter och dricker vin, går ganska trögt även om det är gott. Jag ska nämligen upp på dag tre av fyra när det gäller Sabaton Open air. Idag kommer Christin och Cattis hit också. Vi satsar främst på att se Hammerfall.

Nu kanske ni tänker att jag pimplar i mig massa alkohol men det gör jag inte. Jag drack två öl i tältet i onsdags. En rosé cider igår och nu lite vin.

Känns som jag skrivit så lite de senaste dagarna, men vet ni imorgon ska jag ta tid för bloggen. Är ledsen över detta men varit så trött eftersom jag har nytt jobb och allt måste tas in.

Mums för vin! Nu ska jag umgås med gästerna som kom!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “Dricka vin och vänta på vänner.

  • 20 augusti, 2017 at 21:40
   Permalink

   Åh tack :). Visst är det fint :D. Älskar Gynningglasen 🙂

   Reply
 • 18 augusti, 2017 at 21:25
  Permalink

  So what om du faktiskt pimplade massa vin. Så länge du inte gör det dagligen liksom.

  Ha en toppenkväll

  Reply
 • 19 augusti, 2017 at 11:59
  Permalink

  Skoj när det händer något på hemmaplan 🙂 vanligtvis händer ju allt i storstadsregionen.

  Angående Ditt eventuella alkoholintag så har jag inte ens tänkt på det,
  jag är säker på att Du vet vad som funkar bäst för Dig å att Du har koll 🙂

  Reply
  • 20 augusti, 2017 at 21:49
   Permalink

   Ja absolut :D. Det är jättekul med den här festivalen :D.
   Härligt, jag har absolut det :). Nu blir det säkert inte något mer alkoholintag förrän om ett år :-p

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: