Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Att träffa en nyfödd liten bebis.

Har precis varit nere på Falu lasarett och hälsat på min vän Anna, hennes karl Niklas och deras nyfödda lilla bebis som föddes i ambulansen igår. Så himla söt liten en verkligen. Det var så roligt att träffa Anna också, vi har inte setts sedan i februari 2015 om jag inte minns helt fel och det är väldigt längesen, jag måste bli bättre på att träffa folk. Tog en liten bild på deras sötnos, men vill inte lägga ut andras barn utan att fråga först.

Vi har pratat och fikat och nu är jag hemma igen. Jag ska åka och hämta Björn om en stund för att handla lite till kvällens grillfest. Vi ska alltså grilla innan den sista dagen på Sabaton open air för detta året. Så snabbt tiden går verkligen, hela den här veckan har verkligen swishat förbi.

Så hur känner jag så med det nya jobbet? Det känns jättebra, väldigt fina kollegor och en härlig stämning. Det känns bra att komma till jobbet på dagarna och sånt är bra. Jag märker att jag är helt slut på eftermiddagarna men så är det ju lätt också så i början när man får massor med information. Sen är det ju även så att har man en gång fått utmattningssyndrom kommer man alltid ha lättare att bli påverkad av intryck och det får jag helt enkelt lära mig att leva med.

Hoppas ni har det bra, nu skiner solen i Falun igen och det blir säkert en helt underbar kväll. Jag hoppas verkligen att det ska bli det, det är ju så roligt att göra saker tillsammans.

Related Tags:

6 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: