Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Dag 9 – Din bakgrundsbild på mobilen.

Jag har det här smycket beställt genom Etsy och kommer ifrån USA som bakgrundsbild. Jag gillar färgerna och det är därför. Smycket föreställer livets träd. Eller placenta tree som det heter på engelska. Det ska alltså vara en avbild av moderkakan, den som ger oss näring när vi ligger i magen.

12 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: