När man känner sig riktigt trött.

Idag känner jag mig riktigt trött, först för att jag cyklade till jobbet och fick astma efter vägen, och sedan för att det känts som jag inte fått en endaste lugn stund sedan jag klev ur sängen. Allt har verkligen gått i ett, som ett glas redo att bli överfullt. Sånt är absolut inte kul, det känns i fötterna och endaste stunden idag när jag fick chansen att bara vara var när jag såg sista avsnittet för säsongen av Game of thrones.

Har i alla fall underbart fina grannar, först Jennie som ringde på och jag sa att jag kommer upp en sväng och sedan den söta tjejen i ettan som behövde hjälp med att betala lite räkningar. Självklart hjälpte jag henne och visade hur man skulle fixa med betalning genom mobilen. Jennie hon ville bjuda på langos, så gulligt verkligen!

Nu ska jag alldeles strax lägga mig och sova, det värker i fötterna så jag ser framemot att få krypa ner i sängen och bara sova tills imorgon bitti, jag hoppas jag slipper en till dag som idag imorgon.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

16 thoughts on “När man känner sig riktigt trött.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: