Dark Mode Off / On
Läraryrket

När man känner sig riktigt trött.

Idag känner jag mig riktigt trött, först för att jag cyklade till jobbet och fick astma efter vägen, och sedan för att det känts som jag inte fått en endaste lugn stund sedan jag klev ur sängen. Allt har verkligen gått i ett, som ett glas redo att bli överfullt. Sånt är absolut inte kul, det känns i fötterna och endaste stunden idag när jag fick chansen att bara vara var när jag såg sista avsnittet för säsongen av Game of thrones.

Har i alla fall underbart fina grannar, först Jennie som ringde på och jag sa att jag kommer upp en sväng och sedan den söta tjejen i ettan som behövde hjälp med att betala lite räkningar. Självklart hjälpte jag henne och visade hur man skulle fixa med betalning genom mobilen. Jennie hon ville bjuda på langos, så gulligt verkligen!

Nu ska jag alldeles strax lägga mig och sova, det värker i fötterna så jag ser framemot att få krypa ner i sängen och bara sova tills imorgon bitti, jag hoppas jag slipper en till dag som idag imorgon.

16 Comments

  1. Hoppas du fick en god natts sömn och är pigg idag!:) Och hur drygt är det inte att vi lär vänta i en evighet på säsong 8 av GoT??

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: