Inlägget är sponsrat.

Är det något jag verkligen undviker så är det fakturering och liknade. Jag blir fullständigt livrädd för sådant. Varje år när deklarationen dyker upp för jag samma panikkänslor, kommer jag att göra rätt? Hur vet man att man betalat rätt, det där med vardagsekonomi klarar jag men utöver det är jag nog verkligen värdelös och även ganska ointresserad. Då är det tur tycker jag att det finns företag som gör jobbet åt dig. Ett sådant företag är Zervant som hjälper företagare med fakturering och bokföring.

Rent spontant upplever jag sidan som användarvänlig och enkelt dessutom har jag nog alltid föredragit hemsidor som visar prislistor. Jag gillar nämligen tydlighet och att veta vad man betala för. Jag får väl erkänna att jag kan bli ganska besvärad när man besöker en tjänst och så syns det inte någonstans vad saker och ting kostar, såna gånger känner jag verkligen att jag kan bli lite upprörd också. Det är väl ändå det minsta man kan begära att få se prislistan när man vill köpa en tjänst?

Hur som helst, fakturering då. Det är smart, dels så känner jag att man får någon annan som sköter skatt och liknande och man själv behöver egentligen bara vara som en anställd. Jag är ju doula på sidan av mitt lärarjobb och där kommer jag absolut att fakturera. Tänker någonstans att det även är lättare att få in rätt summa pengar eftersom skatten redan är dragen och det blir inga konstigheter. Men även för att man då slipper grubbla i kontanter eller swish.

Är ni duktiga på sånt här med fakturering? I så fall hur har ni lärt er? Har ni gått kurser eller är ni självlärda? Känner ni att det här är något som ni brinner för eller känner ni som jag att ni får lite panik ens av tanken på att behöva fundera kring sånt här?

Inlägget är ett samarbete.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: