Dark Mode Off / On
Blodgivning & välgörenhet

Att sponsra en skola och köpa Restaurang-Chansen.

Det knackade på dörren här. Så stod det några killar och sålde Restaurang-Chansen. Killarna gick i sjuan precis som William och jag köpte så klart. Jag är verkligen en sån där perfekt kund som får dåligt samvete när jag ser ungdomar komma i regnet och sälja saker. Klart jag handlar även om jag inte behöver sakerna.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.