Dark Mode Off / On
Kläder

Till höstgarderoben från tessieshop.

Jag gjorde en beställning från Tessieshop i söndags. Kände att jag ville ha lite fina plagg och tycker den webbshoppen har mycket fint. Först ut tunikan ovan med jättefina ärmar. Denna heter Tessie Tunika.

Sedan denna Dixie wool som jag tänkte när jag såg den såg så mjuk ut. Den var inte så mjuk, men tror den blir fin som höstjacka så det blir nog bra ändå.

Sist ut denna fina skjorta. Tycker det är jättefint med skjortor men använder det sällan. Men tror den här kan bli en favorit i höst faktiskt. Den heter Jannie Shirt.

4 Comments

  1. Börjar nedifrån… skjorta/blus är så fint – på andra – jag kommer inte ens ihåg när jag hade det sist, jag tror att lite beror det på att jag stryker inte 😉
    Sedan mitten, jag älskar kofta, mysigt, gosigt å samtidigt klädd 🙂 jättefin, å dessutom ett mycket bra pris 🙂
    Otroligt vida ärmar och blir säkert fin på Dig, ett bra köp,
    gillar verkligen Dina nya kläder och funderar på kofta/kappan 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: