Dark Mode Off / On
Naglar & fransar

Fina naglar och tisdag.

Så var denna tisdag nästan slut då. Tiden alltså, ibland känns det som man inte hinner med alls. Idag har jag jobbat och efter jobbet så åkte jag hemåt för att ladda inför att fixa naglarna klockan 17:00. Så skönt att få naglarna fina igen, det är glädje för mig, jag behöver sånt något som blir extra i mitt.

Jag hämtade ett paket med kläder som jag skrev om tidigare länk, och är helnöjd. Nu kan jag känna mig lite höstfin. Märkligt att det är första september på fredag, tycker faktiskt tiden går lite väl snabbt nu. Om en månad kommer löven vara gula, det är skrämmande och fint på samma gång. Jag älskar ju sommaren, och känner alltid en liten sorg när vi går mot höst och kyla. Jag föredrar värmen på sommaren och att se solen, men man kan inte ha sommaren kvar för evigt.

Imorgon är det onsdag, det betyder näst sista arbetsdagen för veckan. Veckorna går ganska fort när man arbetar deltid, men det känns bra. På fredag ska jag träffa Lisa en sväng och på lördag ska jag på DAK-marknad men sen ska jag verkligen bara försöka att ta det lugnt. Sånt är skönt jag gillar att ta det lugnt och bara försöka att vila upp mig på helgerna. Tanka energi eller vad man nu väljer att kalla saken.

16 Comments

  1. Ja, hösten gör sig påmind allt mer tycker jag. Mörkare om kvällarna och kyligare i luften. Man får göra det bästa av hösten och mysa med en massa tända ljus och krypa upp i soffan med någon spännande bok eller frossa i någon bra serie. Hoppas du får en fin fortsättning på kvällen 😀 Kram <3

  2. Håller med! Är såå skönt att få naglarna fixade! Hade naglar under hela sommaren förra året och det var superfint men gick knappt att handskas med i stallet.. De gick av och blev inte alls fint 🙁

  3. Fint med naglarna. Skulle önska jag kunde ha så långa och fina men just nu är det ganska opraktiskt för mig
    ?
    Tack för ditt långa svar och dina tankar. Känns skönt att få stöd att det inte var ok det som hände.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: