Dark Mode Off / On
Fika & måltider Tweenieåldern

Att vara med den man älskar allra mest.

Idag efter jobbet så hade jag extrem huvudvärk. Jag fick åka hem och sova, hade lovat William en mamma och son eftermiddag så jag sov i ungefär två timmar och sedan tog jag mig ut och så gick vi ner på stan för att äta pizza tillsammans. Det är perfekt huvudvärksmat och dessutom bra när man bara vill mysa tillsammans.

Det var så skönt att sitta där på pizzerian och prata tillsammans bara jag och han. Min älskade unge, när jag ser honom som mitt hjärta slår extra mycket bara för honom. Att man kan älska något så mycket som jag älskar detta barn. Det slår mig så ofta att det är helt galet hur roligt vi har tillsammans. Vi är så lika på både gott och ont, men mitt hjärta är för alltid hans. Jag tänker på det där vad man definierar sig som, jag ser mig som mamma alltid mamma. Det är det jag är, det är det jag lever för att få vara mamma. Jag lever för att få vara mamma till honom, han som är mitt allt mitt liv.

Vi kikade på stan, William ville ha en ny keps så det fick han. Vi gick sedan hemåt i regnet tillsammans och bara var. Nu är klockan halv nio, imorgon ska jag se till bara vara under dagen.

Related Tags:

26 Comments

  1. Så fint skrivet <3 Ja att bli mamma är det bästa jag har gjort och det finaste jag kan tänka mig att vara. Hoppas förstås på att bli mormor och farmor också någon gång i framtiden, men just nu är det mina barn som är mitt allt <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: