Är det inte konstigt att man alltid har en förmåga att bli riktigt trött dagen innan man ska gå på helg? Jag förstår inte det där, förut var torsdagar min trötthetsdag men nu är det onsdagar. Så fort jag kommer hem på en onsdag är det som att ögonen går i kors mer eller mindre.

Hur som helst, idag har jag jobbat och efteråt kom jag hem. William har åkt med Björn för att fixa inför morgondagens övernattning med skolan, lägerskola för alla i 7-9 på hans skola så han är peppad inför saken. Kul för honom verkligen, jag borde nu så här på kvällen ta och städa men vet faktiskt inte om jag ska göra det imorgon istället. Känner att jag inte orkar, utan vill bara ta det lite lugnt.

Vad gör ni ikväll?

8 kommentarer

  1. Skoj för William med lägerskola, det verkar väldigt populärt på vissa platser.
    Jag hoppas vädret visar sig från den bästa sidan å att dem slipper regn.

    Är och har varit väldigt trött idag. Dessutom har jag frusit mest hela dan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: