Igår åkte jag med Björn på Cruisingen stannar för andra året. Turen går mellan Falun och Borlänge och sedan tillbaka igen och det är rätt häftigt att se, dessutom är det massor med fina bilar. Den här cruisingen anordnades runt hela landet vid samma tid vilket är rätt häftigt tycker jag, är du intresserad kring detta så gå med i gruppen på Facebook.

Efteråt åkte vi till Björns farmor i Skedvi en sväng, och sedan till Kniva. Kom hem runt halv tio och somnade runt 11, gick upp vid 7:00. Ska skjutsa Björn till tåget vilken sekund som helst, han ska nämligen åka till Kina idag och blir borta i en vecka på jobb.

Relaterade etiketter:

8 kommentarer

  1. Var ju tvungen att googla Cruisingen stannar igår 🙂 Jag tyckte det var ett märkligt namn… men nu vet jag 🙂

    Vad gör Björn i Kina, alltså vad jobbar han med?

    Jag har en kusin som jobbar som lärare i Kina, han jobbar åt typ ”Tyska Skolan” och studerar samtidigt kinesiska. Min kusin är alltså tysk… min fars syster är gift med en tysk å har bott i Tyskland sedan nån gång på -60talet.

    1. Visst är det ett spännande evenemang :).

      Björn arbetar på ett företag som gör tågkoppel, alltså det som sätter ihop kopplen. Där arbetar han med olika uppdrag vid datorn och han är någon slags planerare. Han ska till Kina eftersom det handlar om leverantörer och liknande. I hans jobb är det en del resor så han åker till olika platser :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa