Dark Mode Off / On
Specialpedagogprogrammet Tweenieåldern

Att höststäda ett hem.

Det är september och jag kände verkligen att jag ville få det fint här hemma. Så jag slängde igång podd:ar efter jag lämnat Björn på stationen och städade. Nu är det glänsande fint här hemma. Jag har dammat, diskat alla ljuslyktor/ljusprydnader, jag har städat toaletterna lite extra noga och slängt kartonger på återvinningen.

Hämtade William och han var hungrig och jag behövde handla så vi åkte till Maxi, där han tog en korv och jag tog mig en prinsessbakelse och choklad till. Tycker gott jag fick unna mig det efter att ha städat i flera timmar. Men känslan efteråt när man städat så där lite extra mycket, så befriande. Känner ni också så? En befriande känsla när man städat?

Klockan är redan fyra nu, och jag ska bara ta och vila en liten stund nu. Den här veckan som kommer är inbokad om man säger så, på måndag är det utvecklingssamtal för Williams del och sedan två innedagar i Västerås. Det ska bli så spännande, att få se högskolan i Västerås och att göra någonting nytt. Sen att sova på hotell känns också härligt, bara att få lägga sig och sova i en renbäddad säng och få frukost på morgonen utan att göra något själv. Sånt är verkligen hur underbart som helst, som en lite semester mitt i vardagen.

Är det någon av er läsare som bor i Västerås eller i närheten?

8 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: