Precis druckit en kopp med te och ätit lite hembakat som jag nyss fixade för att ha något gott. Älskar varmt bröd och sen känslan av lite smält smör på det. Jag har hittills idag tittat på The fosters och sedan pluggat, skrev en liten rapport som jag lämnade in. William kom precis hem, han ska ha LAN ihop med några kompisar ikväll så nu håller han på att plocka och greja inför den saken.

Björn ska väl ganska snart komma hitåt så ska jag åka med på cruisingen stannar, det ska bli riktigt kul faktiskt. Jag gillar sånt där, sen lite spännande när det är så många som åker också. Är ju sista för i år, sen blir det ju inget förrän till nästa vår eller sommar igen. Nu är det bara kylan som väntar och sånt är ju inte direkt något jag längtar efter.

8 kommentarer

  1. Grått å trist väder, + 7 grader vilket faktiskt känns fryskallt. Du funderade på när vi brukar få vinter eller när snön kom… ja Du ibland redan i mitten av september, vi har ju haft minusgrader nattetid så vintern känns icke långt borta.

    Cruising så mysigt, det är ju verkligen en sommargrej dessa fina jänkare.
    Åker Ni runt Falun eller blir det längre åktur?

    Idag har jag vart med Elin på hästevent.
    Dock dålig uppslutning av ”åskådare”, tråkigt när folk uteblir.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa