Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Evenemang & fester Fika & måltider

International street market i Falun

Jag gick hem ifrån jobbet idag, en härlig promenad som tog ungefär 45 minuter helt perfekt då fick jag liksom dagens motion och sen allt över det. Ska fortsätta med saken, det är ett bra sätt att skingra tankar man har.

Jag försöker ta mig igenom litteraturen som är som en tegelsten. Ibland är litteratur sån, man kommer helt enkelt inte in i den hur mycket man än önskar. Hur som helst så får jag väl önska att den blir lättare snart. Har jobbat lite hemifrån också och efter det åkte jag ner med Björn på stan för att möta upp William som varit med sin farmor och kollat på kläder han ville ha i present nu när han fyller år.

Eftersom det är International Street Market här i stan så passade vi på att äta där, William tog en hamburgare från Australien, jag tog en vegetarisk rätt från Grekland och Björn åt också grekiskt.

Imorgon efter jobbet ska jag på föreläsning. Eller inte efter jobbet utan mer på kvällen, sen tar jag helg och på lördag kommer vi att ha kalas för William här hemma.

Related Tags:

12 Comments

  1. Så härligt att kunna ta en långpromenad hem. Det skulle jag med vilja göra men känner att 2,5 mil kanske är lite långt haha. Tyvärr bor jag alldeles för långt utanför stan.

  2. Trevligt med internationella Street Market. Alltid kul att testa på olika rätter. Skönt att ta den där nyttiga promenaden på 45 minuter och filosofera// kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.