10 kommentarer

  1. Jag har också ett par nike som är väldigt sköna. Köpte de på rea en gång i tiden. Tror de kostade typ 299kr och det var välinvesterade pengar kan jag lova! Annars är min all time favorit Adidas Superstar. Hade de i säkert tio år, ja, inte samma sko då, men köpte nya flera gånger. Såå jäkla sköna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: