Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Dagen innan du fyller 13 år.

Imorgon är det dagen du äntligen fyller tretton år. För tretton år sedan låg du fortfarande i min kropp. Min mamma och mormor, samt mina syskon var på besök hos mig. Jag åt en Diamglass då jag var hemma på permission från BB.

Björn hämtade upp mig för att vi skulle äta heta räkor som jag var sugen på. Dessa åt jag och kände lite värkar men det var ju som jag gjort i 20 veckor tidigare så jag hade inga större förhoppningar om att du skulle födas ännu. Om jag då vetat att du skulle födas den 3 oktober 12:55. Att det imorgon gått prick tretton år sedan du lämnade min kropp för att finnas utanför.

Jag ser dig idag min stora kille, jag står bredvid dig och vi ser varandra rakt in i ögonen nu. Du som tittade upp på mina ögon förut, du som tagit dina första steg, hållit mig i handen och lärt mig så mycket om livet. Du är mitt liv och mitt allt, imorgon fyller du tretton år min älskade i tretton år har du funnits här med mig. Mitt hjärta känner allt för dig, du är allt för mig!

 

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: