Dark Mode Off / On
Porslin

Några selfies och att äta frukost i ett ensamt kök.

Som ni kunde läsa tidigare idag, så tog jag mig en längre promenad på morgonen. Efter det duschade jag och fixade mig själv en stund. Tog några foton på mig själv, kanske i ett försök till att kura ut en bild till en ny header som borde komma upp snart. Min nuvarande är kanske lite väl somrig. Men ska fundera lite, hur och vad jag vill ha på headern.

Min frukost som jag avnjöt i min ensamhet, vilket var jättetråkigt då jag tycker att mat gärna ska ätas tillsammans, bestod av smörgås med ost och sedan A-fil och Fjällyoghurt med hjortronsmak. Lite Mon Amie te, och som ni ser serverades allt med porslinet Mon Amie.

Jag fjantade mig lite med en kopp te på bilden. Som den Orsakulla jag är med fötter och själ här i Dalarna, finns det små inspirerande ting från Dalarna i nästan hela mitt hem. Dalarna är hjärtat av Sverige, och för mig är Dalarna fantastiskt.

Man får leka lite ibland, kanske är det fåfänga att fotografera sig själv. Men när man numera har en tonåring som inte vill vara med på fotografier och jag gillar att fotografera får jag leta efter något att ta bilder på. Med denna bild säger jag skål, och just ja för er som undrar varför jag åt frukost i min ensamhet? Ja det beror helt och hållet på att William är hos sin pappa i helgen.

10 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: