Dark Mode Off / On
Informationsteknik

Ny header.

Gjorde om min header, ville göra något nytt och det här känns helt okej faktiskt.
Det är så kul att sitta och fixa, bara för att pyssla med något. Tog lite bilder jag tycker om. Två stora bilder, en på mig med en kopp Mon Amie, och en på William med glasögon i somras. Några mindre bilder, ett minne, några dalahästar, en bild på mig i Orsadräkten och sedan en bild på en av mina figurer från Willow tree.

22 Comments

  1. j a men den blev väl fin . gillar inte heller frukost ensam då äter ja typ inget snabbt två bett i mackan liksom . kram kram o fin söndag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: