Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Efter ett bad och pizza i magen.

Så var det avklarat, middagen och har även tagit med ett riktigt varmt och avkopplande bad. Var så skönt med badet och gott med pizzan, onyttigt och onödigt ja men väl värt när man är trött och inte riktigt har orken för något annat.

William sitter och spelar med en kompis, jag tar det lugnt. Det är skönt ibland det där lugnet att bara inte göra någonting för man inte behöver göra något.

Har ni gjort något spännande idag? Eller har eran dag precis som min bestått av jobb och vardagligheter.

Related Tags:

10 Comments

  1. Åh jag blir så rastlös av att ligga i badkaret. Just nu vore det skönt för jag fryser så men det är inte värt att tappa upp vattnet för jag ligger ändå bara där i 10 minuter, haha. Nja något spännande har inte hänt idag. Jag tog med mig strykjärnet, åkte hem till vår vän och hjälpte honom med nya gardiner 😛

    1. Har jag också blivit förut, men insett att det är bra för mig också behöver det för att koppla av :D. Härligt av dig att hjälpa din vän med saken tycker jag :D. Det var ju snällt gjort 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: