Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Dagen när sömnen kallade.


Idag har jag varit trött från det jag vaknade tills ja nu. Har jobbat tills nyss men är ändå fortfarande trött, därmed får det bli onyttig mat idag för mig och William helt enkelt pizza, jag känner inte att jag riktigt orkar laga något och då får man lyxa till det tycker jag.

Ska försöka läsa lite bloggar om en stund och sen ta det lugnt. Blir väl jobb också som vanligt. Känns som ett oerhört tråkigt inlägg, ska producera något bättre senare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.