Dark Mode Off / On
Migrän & spänningshuvudvärk

Onsdag och huvudvärk.

Har haft huvudvärk hela dagen. Det riktigt värker och drar bak i nacken, det känns som det strålar hela vägen upp till huvudet. Trots detta har jag varit ute på min dagliga promenad, tänker att den där promenaden ändå hjälper någonstans. Det är nu bara en vecka kvar tills jag ska till sjukgymnasten och någonstans både tror och hoppas jag på att det kommer hjälpa mig.

Idag har jag jobbat och när jag kom hem åt vi tillsammans. Jag har hunnit med min runda och nu sitter jag här och funderar på om jag kanske skulle unna mig ett bad? Någonstans tänker jag att ett bad hade varit oerhört skönt så här på kvällen. Det får nog bli så. Imorgon kanske det blir något mer innehållsrikt att skriva om i alla fall. Idag är jag bara trött och slut.

Det har regnat hela dagen idag så det är väl därför jag är trött antar jag. Vad gör ni idag?

30 Comments

  1. Usch, lider med dig! Jag har själv ofta huvudvärk eller ja det går i perioder. Kram ❤️ Idag har det inte hänt speciellt mycket, förberett lite blogginlägg. vädret gör en seg.

  2. ja men det är så himla skönt att slinka ner i badet . avskyr oxå vår kronisk migrän den försvinner ju inte som en vanlig gör tärr så hoppas det går bättre i morg ändå . ja man får tänka positivt o ta en dag i taget så är det ju kramar om

  3. Jobbigt med huvudvärk. Jag antar att det är nån form av spänningshuvudvärk… eller tänker jag fel? Blir Du bättre då Du t ex får massage eller släpper aldrig huvudvärken?
    Ett bad är ju så skönt när man är frusen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: