Onsdag och huvudvärk.

Har haft huvudvärk hela dagen. Det riktigt värker och drar bak i nacken, det känns som det strålar hela vägen upp till huvudet. Trots detta har jag varit ute på min dagliga promenad, tänker att den där promenaden ändå hjälper någonstans. Det är nu bara en vecka kvar tills jag ska till sjukgymnasten och någonstans både tror och hoppas jag på att det kommer hjälpa mig.

Idag har jag jobbat och när jag kom hem åt vi tillsammans. Jag har hunnit med min runda och nu sitter jag här och funderar på om jag kanske skulle unna mig ett bad? Någonstans tänker jag att ett bad hade varit oerhört skönt så här på kvällen. Det får nog bli så. Imorgon kanske det blir något mer innehållsrikt att skriva om i alla fall. Idag är jag bara trött och slut.

Det har regnat hela dagen idag så det är väl därför jag är trött antar jag. Vad gör ni idag?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

30 thoughts on “Onsdag och huvudvärk.

  • 25 oktober, 2017 at 20:21
   Permalink

   Blev ett bad med svårare med boken :D. Får bli i helgen 🙂

   Reply
 • 25 oktober, 2017 at 21:17
  Permalink

  Skönt att du snart ska till sjukgymnasten. Jag måste boka in mig hos naprapat, för jag har såå ont i ryggen 🙁

  Reply
  • 27 oktober, 2017 at 19:52
   Permalink

   Ja det ska det absolut bli, jag längtar efter det hoppas så på hjälp med detta :D.

   Reply
 • 25 oktober, 2017 at 22:42
  Permalink

  Usch, lider med dig! Jag har själv ofta huvudvärk eller ja det går i perioder. Kram ❤️ Idag har det inte hänt speciellt mycket, förberett lite blogginlägg. vädret gör en seg.

  Reply
 • 25 oktober, 2017 at 23:38
  Permalink

  Starkt jobbat att ta dig ut på promenad, både med huvudvärken och när det är så trist väder!

  Reply
  • 27 oktober, 2017 at 20:01
   Permalink

   Tack :). Det känns ändå som en bra sak att göra komma ut och få luft när man har huvudvärk tror någonstans att man vinner på det i längden 🙂

   Reply
 • 26 oktober, 2017 at 00:13
  Permalink

  ja men det är så himla skönt att slinka ner i badet . avskyr oxå vår kronisk migrän den försvinner ju inte som en vanlig gör tärr så hoppas det går bättre i morg ändå . ja man får tänka positivt o ta en dag i taget så är det ju kramar om

  Reply
  • 27 oktober, 2017 at 20:03
   Permalink

   Ja det är det verkligen :D. Ja usch visst är det hemskt :(. <3

   Reply
  • 27 oktober, 2017 at 19:55
   Permalink

   Förmodligen inte :/. I alla fall inte förrän eventuellt tidigast nästa vecka :/

   Reply
 • 26 oktober, 2017 at 12:51
  Permalink

  Min onsdag var inte mycket mer händelsefylld än din, hoppas du fick ett skönt bad och kunde somna gott sedan!

  Reply
 • 26 oktober, 2017 at 13:21
  Permalink

  Jobbigt med huvudvärk. Jag antar att det är nån form av spänningshuvudvärk… eller tänker jag fel? Blir Du bättre då Du t ex får massage eller släpper aldrig huvudvärken?
  Ett bad är ju så skönt när man är frusen.

  Reply
  • 27 oktober, 2017 at 19:54
   Permalink

   Ja det är hemskt :(. Ja det är ju det tror det är kronisk sådan :/. Det funkar med massage i någon/några veckor sen kommer det tillbaka igen :/

   Reply
 • 26 oktober, 2017 at 16:02
  Permalink

  Usch vad jobbigt med huvudvärk, men skönt med promenad i alla fall <3

  Reply
 • 26 oktober, 2017 at 16:15
  Permalink

  Grabben här hemma har jätte ont i huvudet idag så det blev VAB här idag 🙁 Krya på dig!

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: