Dark Mode Off / On
Migrän & spänningshuvudvärk

Gårdagens huvudvärk.

Anledningen till att bloggen inte uppdaterades igår var huvudvärk. Jag fick stanna hemma kräktes och mådde riktigt dåligt. Det är nu en vecka kvar tills jag ska till sjukgymnasten och hoppas på hjälp och förändring i den här känslan. Det är hemskt!

Det är fredag idag och jag mår tack och lov bättre med ”vanliga” huvudvärken. Den jag lärt mig leva med. Vilket också är helt galet att man lär sig leva med smärta? Men blir väl så antar jag när man har det dagligen. Jag ska ut en sväng idag, måste få luft och har dessutom sedan en månad tillbaka bokat tid för att fixa mina naglar något jag ser framemot. Jag ska vara där om 40 minuter så ska alldeles strax vandra neråt stan.

Vad ska ni hitta på denna fredag?

8 Comments

  1. Men Gud vad jobbigt för dig! Krya på dig ❤️ Idag står det inte mycket på schemat och det är skönt för jag är trött efter gårdagens event som vi hade en bit att åka till ?Men i morgon vankas det dop i Stockholm.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: