Gårdagens huvudvärk.

Anledningen till att bloggen inte uppdaterades igår var huvudvärk. Jag fick stanna hemma kräktes och mådde riktigt dåligt. Det är nu en vecka kvar tills jag ska till sjukgymnasten och hoppas på hjälp och förändring i den här känslan. Det är hemskt!

Det är fredag idag och jag mår tack och lov bättre med “vanliga” huvudvärken. Den jag lärt mig leva med. Vilket också är helt galet att man lär sig leva med smärta? Men blir väl så antar jag när man har det dagligen. Jag ska ut en sväng idag, måste få luft och har dessutom sedan en månad tillbaka bokat tid för att fixa mina naglar något jag ser framemot. Jag ska vara där om 40 minuter så ska alldeles strax vandra neråt stan.

Vad ska ni hitta på denna fredag?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “Gårdagens huvudvärk.

 • 27 oktober, 2017 at 09:48
  Permalink

  Usch be om att få testa akupunktur. Jag ska åka till Ullared i kväll!:)

  Reply
  • 27 oktober, 2017 at 19:39
   Permalink

   Jag ska göra det :). Hoppas att det hjälper :).
   Åh så kul för dig 🙂

   Reply
 • 27 oktober, 2017 at 09:57
  Permalink

  Inte ok med sådan huvudvärk, hoppas du får hjälp snart! Mysigt med fixade naglar… Önskar dej en fin helg

  Reply
 • 27 oktober, 2017 at 12:09
  Permalink

  Men Gud vad jobbigt för dig! Krya på dig ❤️ Idag står det inte mycket på schemat och det är skönt för jag är trött efter gårdagens event som vi hade en bit att åka till ?Men i morgon vankas det dop i Stockholm.

  Reply
  • 27 oktober, 2017 at 19:53
   Permalink

   Ja det är hemskt verkligen :(. Det förstår jag absolut :). Mysigt med dop 😀

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: