Dark Mode Off / On
Porslin

Dagens frukost serverad på Mon Amie.

Mon Amie

Nyss har jag och William ätit frukost. Klockan är ju omställd som ni alla vet så jag och William har bara softat idag, lite skönt var det ju med sovmorgon.

Jag och William ska gå ner på stan en sväng har vi bestämt. För att ha lite mamma och son tid tillsammans. Tycker det är viktigt att ta den tiden tillsammans med William, både jag och han har alltid så roligt tillsammans när vi gör sånt ihop och så kommer man utanför hemmet en stund med.

Igår såg vi Stranger Things ihop, en av få serier jag inte sett ännu. Två avsnitt hann vi med och vi är alltså på säsong 1. Eftersom den är så omtyckt beslutade vi oss för att se den tillsammans och den är absolut lovande.

William har nu höstlov, och jag ska till jobbet imorgon. Som lärare jobbar men en del av höstlovet.

12 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: