Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Julkalender

Julkalender 2017 – Lucka 11, Anna om, Idag är det ingen vanlig dag…

…inte bara får jag lov att gästa Orsakullans blogg, det är även min mammas FÖDELSEDAG!

Grattis till världens bästa mamma och mormor!

Som att det inte är svårt nog att köpa julklappar så ska man även klämma in några födelsedagspresenter också! Men i år var det ganska lätt! Vad hon fick i present kan ni se HÄR efter sen 17 december när hon har firats. Vi gör saker ihop ibland, trots att vi bor tio mil ifrån varandra. Ibland tränar vi, ibland shoppar vi och ibland hänger vi bara. Lite schysst vardagshäng med en skål nötter framför TVn.

 

Hur som, så börjar det att dra ihop sig till julafton! Jag har aldrig varit en julfantast. Tidigare bestod mina dekorationer av adventsljusstakar i fönstren och två tomtar som kom fram strax innan julafton. Men nu är jag sambo med ”julen är den bästa tiden på året” och det dekoreras med tomtar och lyktor och gran. Nu känns det lite roligare, även för mig, när jag har ett barn själv. Då kan det gärna pyntas lite och fixas iordning. Något som också hjälper julstämningen är att jag numera bor där snön har en större chans att ligga kvar över julen. Snö gör hela vintern så mycket lättare att härda ut!

Jag vill tacka Madeleine för att jag får gästa hennes blogg och önskar er alla en god fortsättning fram till jul! Och vill ni kika in på min blogg så finns jag HÄR! Ni är varmt välkomna att kika in och lämna ett avtryck!

 

Stor julkram till er och en extra till Orsakullan Madeleine!

2 Comments

  1. Så fint dukat bord,
    Här är allt julpynt förpassat till lådor i förrådet, endast ljusstakar och ett par tomtar har fått komma in….annat var det förr, när barnen bodde hemma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa