Dark Mode Off / On
Läraryrket

Att ta lite rast.

Sitter i personalrummet och tar rast. Normalt brukar jag försöka befinna mig i arbetsrummet då det är tystare där men idag får jag helt enkelt sitta här ute. Jag förväntar mig inte tystnad eller så men jag mår illa idag så hade varit skönt med lite lugn och ro en stund.

Nu ska jag fortsätta jobba.

8 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: