Dark Mode Off / On
Specialpedagogprogrammet

En ny vecka, en ny dag.

Jag har nyss vaknat. Med tanke på tiden så måste jag snart hoppa upp ut sängen för att duscha och fixa mig inför denna veckas tre arbetsdagar innan jag reser till Västerås.

Tåget till Västerås går klockan 5:30 på morgonen så den saken gör att jag måste gå upp galet tidigt för att komma iväg mot Västerås. Som tur är får jag sova på hotellet sen, även om jag vaknar tidigt där med. Ska jag göra något är mitt huvud inställt på att vakna upp innan klockan ringer.

Så idag då? Jag ska jobba 7:45-16:15, sedan tar jag bussen hemåt eller beroende på om jag får sms om att min studiebok kommit åker ner på stan för att hämta ut den. Sedan hem, äta och jobba en stund samt plugga. Efter det tar jag och bloggar, jag har en känsla av att jag kommer somna tidigt ikväll men så kan det vara. Man ska inte underskatta sömnen, den är viktig.

Hoppas ni får en fantastisk måndag! Luciaveckan är här och det är 13 dagar kvar till julafton.

Ser ni den fina ljuslyktan på bilden? Den har min mamma skapat. Hon är så himla duktig på skapande. Den lyser så vackert varje kväll. Jag har ett ledljus i den, älskar ledljus då man inte behöver oroa sig för att glömma att släcka ljuset.

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: