Dark Mode Off / On
Sjukdomar

Astmaanfall – Som att möta döden.

Jag tål verkligen inte denna kyla. Haft pipande hosta hela dagen speciellt när jag befunnit mig utomhus. Men så när jag kom hem slog det till, luften försvann och jag fick ingen luft. William fick hämta akutmedicinen men det dröjde innan kroppen kom tillbaka till livet igen.

Det känns som att man ska dö. Jag glömmer det mellan varven. Det skrämmer mig rejält varje gång.

Ligger på Björns säng och hör han och William skramla i köket här hos Björn. Jag vilar, det är två arbetsdagar kvar och astmamedicin följer mig nu likt en kär vän genom dagarna.

26 Comments

  1. Så hemskt!!! Tur att det finns medicin!

    Har du fått mail av mig? Du vann paketet från Oriflame på min blogg. Jag behöver din adress och ditt mobilnummer.

  2. Usch, astma är en hemsk sjukdom…tur du fick din medicin så fort.
    Har inte själv astma, men min syster har det och jag blir alltid så orolig när hon börjar hosta, även om det ”bara” är vanlig hosta….
    Hoppas du mår bättre nu…..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: