Om fem ynka små dagar är det jul. Kan knappt förstå det och ännu mindre tro det. Dessutom är det 2 arbetsdagar, 2 timmar och 45 minuter kvar tills jullov! Det är välförtjänt, underbart att veta att tentor är inlämnade och betyg är satta. Livet betyder helg och ledighet och livet känns bra.

Jag har lite rast just nu. Det är skönt med rast och lite uppladdning av batterier. Jag hostar som en galning så fort jag är ute sån där pipig astmahosta som alla med astma vet vad jag menar med.

Nu ska jag göra något annat en stund. Hoppas ni har en fin dag i kylan?

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa