Handlat på Apoteket, med öroninflammation och hosta.

Fick åka till akuttid på Vårdcentralen igår kväll. Hostade i två timmar så jag kräktes. Har öroninflammation, astma som fått ökas upp i medcindos samt fick utskriven hostmedicin. Så nu på morgonen gick jag ner till Apoteket på lasarettet för att handla hostmedicin, behövde även lite handlotion och var ett erbjudande där med köp tre och få en vara på köpet så köpte kittet ovan.

Väl framme i kassan för att hämta ut mitt recept visade det sig att det inte gick på högkostnad och skulle gå på 400 kronor, dessutom med morfin. Jag använder inte morfin av en anledning, jag kräks konstant och börjar se syner. Så jag sa nej till saken och köpte receptfri för 60 kronor, betydligt bättre pris och helt utan morfin.

Haft galet ont i öronen inatt, jag hoppas det släpper snart.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

16 thoughts on “Handlat på Apoteket, med öroninflammation och hosta.

 • 22 december, 2017 at 15:40
  Permalink

  Jag har alla handkrämerna från Therese Lindgren, så bra!

  Reply
  • 23 december, 2017 at 10:41
   Permalink

   Kul :). Jag tog den för att jag fick den gratis :-p. Är skitdålig på att använda handkräm.

   Reply
 • 22 december, 2017 at 16:15
  Permalink

  Verkar vara väldigt vanligt att “folk” är överkänslig och reagerar på morfin.
  Elin är ju oxå sån 😉 upptäcktes då hon låg på sjukhuset när hon brutit armen.

  Huvva så jobbigt med både astma, hosta och öroninflammation.
  krya på kram

  Reply
  • 23 december, 2017 at 10:40
   Permalink

   Ja jag tror det kan vara så. Jag tycker effekterna är rätt läskiga faktiskt 😮

   Reply
 • 22 december, 2017 at 17:27
  Permalink

  åh jag vill också ha dom där produkterna 😀 krya på dig fina du. hoppas att du mår bättre snart <3

  Reply
  • 23 december, 2017 at 10:38
   Permalink

   De luktar riktigt gott, jag hoppas jag kommer komma ihåg att använda bara. Behövde hudlotion och använder sedan tidigare duschkrämen så tänkte att det var okej.

   Reply
 • 22 december, 2017 at 17:59
  Permalink

  Men nej fy,, såå tråkigt! Krya på dig nu <3

  Reply
 • 22 december, 2017 at 22:40
  Permalink

  Men usch…hoppas den receptfria medicinen hjälper och att du mår bättre nu

  Reply
 • 22 december, 2017 at 23:09
  Permalink

  Men stackare, hoppas du kryar på dig snart!

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: