Dark Mode Off / On
Tonårsbarn

Myshäng på stan med William, Lisa och Alice.

Gick ner med William för att möta Lisa och Alice på stan idag. Lisa skulle kika på julklappar och William ville absolut ha en kaffe och testa Espresso House som han inte varit på tidigare.

William var nöjd och valde en lussebulle och en Tomtelatte, själv tog jag bara en tomtelatte. Jag är så osugen på saker nu är nog för att jag har den här hostan skulle jag tro.

Tomtelatte var i alla fall helt okej och jag kan rekommendera den de få dagar som den finns kvar. William var glad och nöjd, sen lämnade han oss för att hänga med Björn på julklappsshopping istället. Kul för dem båda tänker jag, så vad ska jag göra resten av kvällen? En sak är i alla fall att jag ska fixa någon middag men mer än så vet jag inte. Ska ni göra något speciellt?

12 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: