Julkalender 2017 – Lucka 23, Simona Cookies and sweets.

Hej alla glada! Om ni är bara hälften som jag brukar vara, är ni just nu ganska så stressade inför alla förberedelser inför julen. Klappar, mat, städning, ja ni förstår, allting ska vara perfekt .
Allt det där som gör julen till den galnaste men samtidigt den härligaste traditionen som för oss närmare de vi älskar. Därför kommer inte jag vara långrandig.

Bakom luckan 23 hittar ni mig, Simona aka Cookies and Sweets.
Som ni förstår har jag en brinnande passion för bakning, matstyling och fotografering. Egentligen är bakningen och fotograferingen mer än passion, det är JAG. Älskar det vackra i det söta.

Är en självlärd bakningsnörd som spenderar de lediga stunderna i köket. Där experimenterar jag helt vilt och testar nya recept och smakkombinationer. Ni hittar mig alltid med ena handen i mjölpåsen och med kameran i den andra. Har ni inte hunnit baka klart innan julafton tycker jag definitivt ni ska besöka bloggen. Där kommer ni hitta massor av smaskiga juliga recept och mycket annat gott.

Så sätt igång och baka…och förresten innan jag glömmer bort det. Julen är en tid som vi ska ge, så mycket eller lite vi bara kan, en tid att ge utan att förvänta oss någonting i gengäld. En tid att spendera ihop med de älskade, att umgås och ha roligt ihop.
GOD JUL på er alla finna!
Tips och recept på allt gott hittar ni på Cookies and Sweets.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

One thought on “Julkalender 2017 – Lucka 23, Simona Cookies and sweets.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: