Dark Mode Off / On
Questions & Answers

En önskelista till våren.

Inlägget innehåller affiliate-länkar.
 

1. .Fluffkudde  2.  Rosa kudde 3. Odd Molly Kudde

Så fort det blir vår känner jag en längtan till förändring här hemma. Jag vill ha något nytt som piffar upp och känns trevligt inbjudande i hemmet. Jag köper gärna lite snittblommor så här års och kanske lite nya kuddfodral. Så jag satte mig på Ellos, trots att jag förra gången fick blod på en bänk därifrån och kikade. För drömma det måste man ändå få göra.

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: