Inlägget innehåller affiliate-länkar.
 

1. .Fluffkudde  2.  Rosa kudde 3. Odd Molly Kudde

Så fort det blir vår känner jag en längtan till förändring här hemma. Jag vill ha något nytt som piffar upp och känns trevligt inbjudande i hemmet. Jag köper gärna lite snittblommor så här års och kanske lite nya kuddfodral. Så jag satte mig på Ellos, trots att jag förra gången fick blod på en bänk därifrån och kikade. För drömma det måste man ändå få göra.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa