Dark Mode Off / On
Böcker

Yrke: Influencer av Linda Hörnfeldt.

Jag hörde om boken ”Yrke: Influencer” för ett tag sedan, funderade på att köpa den men väntade. Sedan har jag läst på flera platser hur människor tipsar om den sedan den kom ut och då kändes det som att jag borde köpa den. Så idag föll den ner i brevlådan. Det finns två anledningar till att jag vill ha denna, dels för att jag älskar att nörda mig kring det digitala och sociala på nätet. Men även för att det känns som ett yrke som fler kommer att välja. Det är hitåt elever och ungdomar drömmer när de tänker yrken. Så då känns det viktigt att vara en del i just den saken.

Nu är studielitteratur något som står högst på priolistan men det betyder ju inte att jag inte kan läsa detta för nöjes skull. Jag älskar böcker, och som lärare är det nog så att varje bok är en liten skatt. Jag ser framemot att läsa denna bok, författaren är Lalinda som även är grundare av nätverket Influencers of Sweden.

22 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: